Parkovi Duga Resa

01.07.2019

POGREBNIČKA DJELATNOST

Tvrtka Čistoća Duga Resa d.o.o. od 01. srpnja 2019. godine u svoje poslovanje uvela je pogrebničku djelatnost. Ona uključuje prijevoz pokojnika na području Republike Hrvatske, nabavu i prodaju lijesova i pripadajuće opreme, uslugu izrade vijenaca i cvjetnih aranžmana, prodaju lampiona, usluge iskopa i ukopa, a također se mogu naručiti zvuci trube uz ispraćaj. Također, osim izrade osmrtnica, može se naručiti i njihovo postavljanje po dogovorenim lokacijama.

Izložbeni prostor pogrebničke djelatnosti nalazi se u prostoru tvrtke Čistoća Duga Resa d.o.o. na groblju Sveti Petar, a osim na tom mjestu, sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 095/3666-450. Isti broj služi i za dogovaranje ukopa,te je dopstupan svakoga dana, od 0-24 h.

Kompletna organizacija pogreba sada se i u Dugoj Resi može obaviti na jednom mjestu, te nam se obitelji u svojim najtežim trenucima s potpunim povjerenjem mogu obratiti za sve detalje vezane uz posljednji ispraćaj njihovih najmilijih.

 

26.11.2016

EDUKACIJA NA TEMU RAZVRSTAVANJA OTPADA U KUĆANSTVU

Grad Duga Resa i tvrtka Čistoća Duga Resa d.o.o. pozivaju na edukaciju na temu razvrstavanja otpada u kućanstvu u gradskoj vijećnici Duga Resa. Edukacija će se održati u srijedu, 30. studenog 2016., u prostorijama gradske vijećnice Grada Duge Rese, Trg sv. Jurja 1, s početkom u 18,00 sati.

Cilj edukacije je osvijestiti sudionike u razumijevanju i bavljenju procesom razvrstavanja otpada kako bi zajedno zaštitili naš okoliš i osigurali bolju i zdraviju budućnost.

 

20.11.2016

EDUKATIVNO-OBRAZOVNA PREZENTACIJA ČISTOĆE DUGA RESA d.o.o.

Tvrtka Čistoća Duga Resa d.o.o. provodi edukativno-obrazovnu prezentaciju pod nazivom „Razvrstavanje otpada na kućnom pragu“ po mjesnim odborima te odgojno obrazovnim ustanovama (vrtići, škole) na području Grada Duga Rese. Edukator prezentacije je rukovoditelj sektora tehničkih poslova Čistoće Duga Resa d.o.o. Hrvoje Salopek dip.ing.

Čistoća Duga Resa d.o.o. želi još jednom uputiti građanima Duge Rese apel za što kvalitetnije razdvajanje otpada. U prilogu šaljemo popis svih lokacija zelenih otoka te posuda namijenjenih za razdvajanje otpada. Građani se uvijek mogu javiti u tvrtku Čistoća Duga Resa d.o.o. i dobit će adekvatnu informaciju o zbrinjavanju svake vrste otpada.

 

Novosti i obavijesti

nema novosti u popisu.