Parkovi Duga Resa

26.11.2016

EDUKACIJA NA TEMU RAZVRSTAVANJA OTPADA U KUĆANSTVU

Grad Duga Resa i tvrtka Čistoća Duga Resa d.o.o. pozivaju na edukaciju na temu razvrstavanja otpada u kućanstvu u gradskoj vijećnici Duga Resa. Edukacija će se održati u srijedu, 30. studenog 2016., u prostorijama gradske vijećnice Grada Duge Rese, Trg sv. Jurja 1, s početkom u 18,00 sati.

Cilj edukacije je osvijestiti sudionike u razumijevanju i bavljenju procesom razvrstavanja otpada kako bi zajedno zaštitili naš okoliš i osigurali bolju i zdraviju budućnost.

 

20.11.2016

EDUKATIVNO-OBRAZOVNA PREZENTACIJA ČISTOĆE DUGA RESA d.o.o.

Tvrtka Čistoća Duga Resa d.o.o. provodi edukativno-obrazovnu prezentaciju pod nazivom „Razvrstavanje otpada na kućnom pragu“ po mjesnim odborima te odgojno obrazovnim ustanovama (vrtići, škole) na području Grada Duga Rese. Edukator prezentacije je rukovoditelj sektora tehničkih poslova Čistoće Duga Resa d.o.o. Hrvoje Salopek dip.ing.

Čistoća Duga Resa d.o.o. želi još jednom uputiti građanima Duge Rese apel za što kvalitetnije razdvajanje otpada. U prilogu šaljemo popis svih lokacija zelenih otoka te posuda namijenjenih za razdvajanje otpada. Građani se uvijek mogu javiti u tvrtku Čistoća Duga Resa d.o.o. i dobit će adekvatnu informaciju o zbrinjavanju svake vrste otpada.

 

Novosti i obavijesti

nema novosti u popisu.