Parkovi Duga Resa

Riječ direktora

Poštovani, dobro došli na Web stranice Trgovačkog društva Čistoća Duga Resa d.o.o. Nadam se da ćete ovdje pronaći korisne i zanimljive informacije. Djelatnost naše tvrtke se razdvajanjem od tvrtke Komunalno Duga Resa od 1. Siječanja 2013. temelji na pružanju usluge, skupljanja, odvoza i zbrinjavanja komunalnog otpada, održavanja čistoće, održavanja javnih površina, održavanje nerazvrstanih cesta, održavanje groblja,održavanje javne rasvjete i tržnice na malo.

Misija nam je poboljšati kvalitetu življenja svih stanovnika Grada Duge Rese na načelima održivog razvoja, kvalitetnim održavanjem čistoće, odlaganjem komunalnog otpada, održavanjem javnih površina i groblja, te obavljanjem ostalih komunalnih djelatnosti. Naša uloga nas obvezuje da svojim predanim radom budemo na usluzi svojim građanima i korisnicima , te da održavanjem javnih površina naš grad učinimo čistim, urednim i funkcionalnim.

Prvi dojam grada čini njegova čistoća  te ćemo u sljedećim godinama učiniti sve kako bi u svima koji navrate u naš grad pobudili želju za povratkom. Osnova estetike svakog grada je čistoća i higijena, pa ćemo najviše pažnje položiti zbrinjavanju otpada, kako bi između naših ˝zelenih otoka˝ zaživjele predivne zelene površine, koje će ovaj grad prikazati u novom i boljem svjetlu.

Suradnjom sa građanima Grada Duge Rese, možemo ostvariti partnerstvo, kojim ćemo lakše koračati u ljepšu i čišću budućnost, kako bi se naši najmlađi mogli ponositi mjestom u kojem odrastaju, te kako bi u njemu i ostali. Vizija nam je biti među najboljim pružateljima komunalnih usluga našeg kraja te se istaknuti uvažavanjem načela zaštite okoliša primjenjujući dostupnu tehnologiju.

Ovim web stranicama Vas želimo informirati o novostima u našoj djelatnosti, naše poslovanje učiniti transparentnim javnosti te svima koji nas posjete pružiti mogućnost da saznaju korisne i zanimljive informacije o vodoopskrbi i odvodnji našeg područja. Zahvaljujemo Vam se što ste posjetili naše web stranice.